• Header-aanbouw.jpg

Aanbouw

Diverse mogelijkheden
Van aanvraag, offerte en tekenwerk tot de bouw zelf: Bouwbedrijf van Vliet & Rijsdijk voert uw aanbouw vakkundig uit. Wij leveren uw aanbouw casco of compleet afgewerkt op. Bijvoorbeeld het uitvoeren van metsel- en stucwerk of het aanbrengen van een zandcementvloer en vloerverwarming. Als u een jonge nieuwbouwwoning heeft, kunnen wij ook de bestaande pui overplaatsen in de aanbouw. Kortom, wij denken altijd met u mee, zodat we u de meest voordelige oplossing kunnen bieden.

Zo min mogelijk overlast
Belangrijk is dat u niet in de rommel zit tijdens een aanbouwproject. Daarom zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden – vanaf de eerste heipaal tot het laatste plintje – zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Vanzelfsprekend gebruiken wij diverse materialen, zoals een stofschot, om de dagelijkse woonsituatie zo min mogelijk te hinderen.

Vergunning nodig?
Voor bepaalde situaties heeft u geen bouwvergunning nodig voor een aanbouw. Een kleine aanbouw kunnen we dus al heel snel realiseren. Voor een grotere aanbouw verzorgt  Bouwbedrijf van Vliet & Rijsdijk desgewenst de vergunningsaanvraag, evenals het tekenwerk en de constructieberekening.

Aanbouw-2.jpg
Aanbouw-3.jpg
Aanbouw-1.jpg

Maak een afspraak!

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken

Contactinformatie

Tielseweg 32 
2994 LG  Barendrecht 

Telefoon  0180 - 61 11 69 
E-mail  nico@bvrvanvliet.nl

Scroll naar boven